Avokado maizītes ar tofu kulteni
RECEPTE
SASTĀVDAĻAS 4 porcijām:
- 8 šķēles Liepkalnu graudu maizes "Gudrā saimniece" (bez pievienota cukura) - SKATĪT
- 2 paciņas cietā silken tofu
- 1 tējkarote melnā sāls
- 1 tējkarote kurkumas
- 2 ēdamkarotes rauga pārslu
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 2 gatavi avokado
- 50 g lociņu
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
Pannā uz vidējas uguns uzkarsē olīveļļu, pievieno tofu. Ar lāpstiņu maisot, sadala tofu olu kultenim līdzīga izmēra gabaliņos. Pievieno melno sāli, rauga pārslas, sojas mērci, kurkumu. Apcep vēl 1–2 minūtes.
Maizītes apgrauzdē tosterī vai uz pannas.
Avokado sagriež plānās šķēlītēs un kārto uz maizītēm. Pa virsu liek kulteni un sakapātus lociņus.